BÅTFÖRVARING

Från hösten 2022 tar vi endast emot båtar med Honda utombordare på för vinterförvaring. 

När det gäller båtförvaring hos Waxholmsvarvet kan man här välja olika klasser, priset varierar utifrån när båten ska tas upp och läggas i. För prisinformation för de olika klasserna och vad de innebär, se i menyn.

 

Från och med 2010 delar vi in upp- och nertagning av båtar i olika klasser, detta för att hanteringen av era båtar ska blir bättre och med större säkerhet. Skicka oss ett mejl när du vill att vi tar hand om din båt, detta så tidigt som möjligt så vi har möjlighet att planera för sjösättning/upptagning. 

 

 

OBS: Båten räknas ej som inlämnad på varvet förrän både båt och arbetsorder finns hos oss. Arbeten som ska utföras inför nästa säsong måste lämnas samtidigt som båten lämnas in för vinterförvaring.

Vi strävar efter att hålla nere kostnaderna för reparationer för att du som kund ska få ett så ekonomiskt fördelaktigt båtägande som möjligt. När vi upptäcker fel som behöver åtgärdas så inhämtar vi ditt medgivande för kostnader över 2 000:- då det fördyrar för både oss och er att låta en båt vänta på ett godkännande.